Telefonbetyár Gyergyószentmiklóson

Április 3-án, szerdán este 7 órától újra megtekinthető Mihály Alpár Szilárd Bösendorfer című egyéni produkciója. Karinthy Ferenc művét Papp Éva és Szász M. Mária adaptálta színpadra.

Mihály Alpár Szilárd Bösendorfer című előadása egy telefonbetyár életébe enged betekintést, a darab ma is érvényesnek számító kérdéseket vet fel. Lehet-e egyszeriben közünk egy ismeretlenhez? Miért könnyebb egy ezer idegennek kiönteni lelkünket? Amikor valamiért ott állunk pőrén, védtelenül egy pillanatra felfedve gyengeségeinket. A történet főhőse egy egyedül elő fiatalember, aki telefonbetyárkodással üti el az szabadidejét. Különböző karaktereket talál ki magának, akikkel megtréfál gyanútlan embereket.normal IMG 0254

„Nem gondolt még arra: minél több ember van a világon, annál kevésbé értik egymást?" – teszi fel a kérdést a főhős.

A Bösendorferben szinte gyilkosságig jut el egy ostoba telefontréfa.

Karinthy Ferenc figurái talán a magánytól próbálnak menekülni. Ezért tesznek elkeseredett próbálkozásokat embertársaik felé.

Jegyek ára 15 lej (bérletes kedvezménnyel 10 lej), diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej (bérletes kedvezménnyel). Jegyeket elővételben a színház jegyirodájában lehet váltani munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen. Jegyfoglalás a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy a figura_studio@yahoo.com e-mail címen.

Alkotók, előadók:

Eladó: Szász M. Mária (hang)
Vevő: Mihály Alpár Szilárd

Rendező: Papp Éva, Szász M. Mária
Hangtechnika: Lukács Szilárdplakat-bosendorfer-resize

Kimaradt?