Kolozsváron lép fel Eperjes Károly színművész

Az igazat mondd, ne csak a valódit címmel rendhagyó irodalmi estre kerül sor a Vallásszabadság Házában január 23-án, szerdán, 18 órától. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Eperjes Károly színművész a Vallásszabadság Háza és a budapesti Marczibányi Téri Művelődési Központ közös szervezésében kapott meghívást a kolozsvári fellépésre, közölték a szervezők.A rendhagyó irodalmi esten XX. századi magyar költők istenes verseiből hangzanak el szavalatok. Eperjes Károly fellépését Négyessy Katalin gordonkaművész kíséri.

A 64 éves színművész színpadi elismerései mellett többször alakított emlékezeteset filmekben is, például a 6:3 avagy, Játszd újra Tutti (r. Tímár Péter), az Eldorádó vagy A Hídember (r. Bereményi Géza) című alkotásokban.

A részvétel ingyenes, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők a részvételt előzetes regisztrációhoz kötik: aki részt szeretne venni az előadáson, ingyenes jegyét (igénylő személyenként kettőt) az IDEA Könyvtér könyvesboltjában, a Kossuth Lajos / December 21. sugárút 14. szám alatt veheti át csütörtöktől kezdődően, 9 és 17 óra között.

Kimaradt?