Vendégelőadással folytatódik a Figura Stúdió évada

A Klamm háborúja című monodráma egy tanár és osztálya különös harcát mutatja be a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház. Az előadást szeptember 18-án, 17 órától, a színház stúdiótermében tartják. A produkció a Te színházad program keretáben jön létre Hargita Megye Tanácsa támogatásával. Az előadás rendezője Ovidiu Caița.

A tanulók levélben tudatják német irodalom- és nyelvtanárukkal, hogy teljes mértékben őt okolják egyik diáktársuk előző iskolai évben, érettségi előtt elkövetett öngyilkosságáért. Levélben megfogalmazott hadüzenetükben teljes ellenállást hirdetnek, semmilyen szinten nem hajlandóak együttműködni tanárukkal, aki ugyan a lehetőségekhez mérten megpróbál tovább tanítani a normális iskolai keretek között, ám ezt az osztály bojkottálja. A kortárs németszerző drámája Német Ifjúsági Színházi Díjjal ismerték el 2002-ben.

A jegyek ára 15 lej, kedvezménnyel pedig 10 lej. A pénztár nyitvatartási ideje munkanapokon 15-19 óa között, de a jegyek megkaphatók az előadás előtt fél órával is a színház előcsarnokában. Az előadást 14 éven aluliaknak nem ajánlott. További információk és helyfoglalás: 0752-227-011, email: org@figura.ro

Kapcsolódók

Kimaradt?