Rablás közben elaludt a benyugtatózott betörő

Fotó: police.huRablás közben nagyon elfáradt Budapesten egy benyugtatózott betörő, ezért lepihent a hálószobában, a rendőrök ébresztették fel.

Annyira izgult a 47 éves betörő, hogy nyugtatót vett be rablás előtt. Mindent összepakolt már a házban, amikor kicsit lekucorodott az ágyra pihenni. Elaludt, a hazaérkező tulajdonos találta meg, hívta a rendőrséget ők ébresztették fel a férfit a 13. kerületi házban.

Elfordította a kulcsot a zárban a tulajdonos, belépett az otthonába és azonnal látta, hogy valami nem stimmel, betörő járt nála. A tulajdonos amikor benyitott a hálószobába, megdöbbenve látta, hogy egy ismeretlen férfi fekszik az ágyában. Nem ébresztette fel, inkább hívta a rendőrséget.

Amikor megérkeztek az egyenruhások, azonnal a hálóba mentek, ahol felébresztették a betörőt, aki vélhetően először azt sem tudta, hol van.

A rendőrség közleménye szerint a 47 éves B. László a konyhaablakot betörve mászott be a 13. kerületi családi házba, ahol egy táskába különféle műszaki cikkeket – számítógépeket, kábeleket és monitort – pakolt össze. Még egy okostévét is odakészített a zsákmányok közé, azonban elfáradt, és a hálószobában lefeküdt egy kicsit aludni – ismertette a rendőrség.

A férfit lopás kísérlete miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsított elmondta, hogy a betörés előtt nyugtatókat vett be, ezért aludhatott el.

Kapcsolódók

Kimaradt?