banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Puszta kézzel végzett a farkassal a bátor állattartó gazda

Fotó: Daily Mail

Egy kelet-oroszországi állattartó gazda üres kézzel pusztított el egy farkast, amely korábban megtámadta és megölte a kutyáit – közölte a Daily Mail.

Az éhes vadállat két házőrző kutyát ölt meg a gazda farmján, majd ezt követően megtámadta a gazdát is. Az állat a férfira hirtelen rontott rá, akinek így nem volt lehetősége beszaladni a házba, hogy magához vegye a puskáját, ezért puszta kézzel volt kénytelen szembenézni a farkassal.

A gazdaságban felszerelt térfigyelő kamerák felvételeinek tanúsága szerint közel három percig tartott az élet-halál harc a vadállat és az ember között. A férfinak végül sikerült megragadnia az állatot a nyakától, ártalmatlanította és végül megfojtotta.

A környékbeliek nyilatkozata szerint az utóbbi időben megszaporodtak a vadállattámadások a térségben, különösen a farkasoké, főként, amióta egyre több erdőt termelnek ki.

„Az erdőket a földdel tették egyenlővé, ami miatt a farkasok elveszítik megszokott élőhelyüket és táplálékforrásaikat. Ez mind az ember hibája” – jelentette ki az egyik falubeli.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?