FRISSÍTVE – Meghalt három román állampolgár egy szlovéniai buszbalesetben

FRISSÍTVE: Három román állampolgár életét vesztette és négy megsérült pénteken egy szlovéniai buszbalesetben – tájékoztatott a külügyminisztérium. FRISSÍTÉS: Három sérült utast kellett ellátni.

A közlemény szerint az A1-es autópályán, Garciani és Murska Sobota között egy Olaszországba tartó, román rendszámú autóbusz balesetezett, a fedélzetén 32 román állampolgárságú személlyel.

Fotó: Facebook

Az eddigi információk szerint az utasok közül hárman meghaltak, négy sérültet pedig egy közeli kórházba szállítottak. A többi 25 román állampolgárnak a szlovén útkezelő társaság forró italokat és élelmet biztosított, ők a későbbiekben folytathatják az útjukat egy másik autóbusszal.

Három román állampolgárnak volt szüksége orvosi ellátásra, és egyikük állapota sem veszélyes – tájékoztatott péntek este a külügyminisztérium.

A külügyminisztérium szerint a baleset okát jelenleg vizsgálják a szlovén hatóságok. A ljubljanai román nagykövetség mobil konzuli szolgálatának munkatársai a helyszínre utaztak segítséget nyújtani a balesetben érintett román állampolgároknak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?

banner_c9R6XLX8_banner_uAfkoMzW_ScrolloverAds_2023-02-28-zs_1920x1100.jpg
banner_mPvSBO0F_banner_8CGaT4FL_ScrolloverAds_2023-02-28-zs_580x1100.jpg