FRISSÍTVE – Lesifotósok miatt autósüldözésbe keveredett Harry és Meghan

FRISSÍTVE: Majdnem „katasztrófával” végződő autósüldözésbe keveredett Harry herceg és felesége Meghan Markle, New York utcáin. FRISSÍTÉS: Cáfolnak és kételkednek a hatóságok. 

Sajtósuk közleménye alapján a Reuters arról számol be, hogy kis híján katasztrófába torkollt az autósüldözés, amibe állítólag lesifotósok is benne voltak.

Fotó: The Royal Family | Facebook

A pár kedden részt vett New Yorkban egy díjátadó ünnepségen, ahol Meghan markle-t tüntették ki egy díjjal. Sussex hercege és hercegnéje, valamint Meghan édesanyja egy rendkívül agresszív paparazzo miatt menekült. Az üldözés több mint két órán át tartott, több ütközés is történt, amiben más gépkocsivezetők, gyalogosok, és a New York-i rendőrség két tisztje is érintett volt, idézi a Reuters a herceg sajtósát.

Az eset sokakat arra emlékeztet, hogy a herceg édesanyja, Diana hercegné is Párizsban lesifotósok elől menekülve veszítette életét autóbalesetben.

Nem történt ütközés, nem keletkezett kár

A New York-i rendőrség szerda este arról számolt be, hogy nem történt ütközés, nem keletkezett kár, és senki sem sérült meg és senkit sem tartóztattak le a Harry herceget állítólag üldöző paparazzók miatti hajsza során az amerikai nagyváros utcáin – írja a BBC.

„A New York-i rendőrség felajánlotta segítségét a Sussex hercegét és hercegnéjét védő magán biztonsági csapatnak. Több fotós nehezítette a közlekedést. A herceg és a hercegné megérkezett a célállomásra, és nem érkezett jelentés ütközésről, feljelentésről, nem sérült meg senki, és nem történt letartóztatás" – közölte az amerikai metropolisz rendőrsége.

Eric Adams New York polgármestere kétli, hogy az üldözés két órán át tartott. Szerinte még egy tízperces üldözés is „rendkívül veszélyes" lett volna. Azt mondta azonban, kivizsgálja és kideríti, hogy valójában mi történt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?