Csaknem 300-zal száguldozott és drogozott is a volán mögött Biden botrányhős fia

Hunter Biden, Joe Biden amerikai elnök fia többek közt illegális fegyvertartás, adóbűncselekmények, kábítószer-használat és prostituáltak miatt vált botrányhőssé. A nemrég nyilvánosságra került felvételek tanúsága szerint arra is volt példa, hogy crack pipát szívott vezetés közben, és előfordult az is, hogy 276 kilométer per órás sebességgel száguldozott.

Újabb felvételek láttak napvilágot, amelyek az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden fiának laptopjáról származhatnak. A fotókon egy gyorshajtás van dokumentálva, illetve az látszik, hogy a férfi crack pipát szív a volánnál.

Fotó: Agerpres/EPA

Hunter Biden a 2020-as amerikai választási kampány óta Joe Biden családjának fekete báránya. A botrányok nem csillapodnak. A nemrég nyilvánosságra került képek tanúsága szerint Hunter Biden crack pipát szívott, miközben a virginiai Arlington egyik lakónegyedében autózott 2018. június 12-én − írja a Bild cikke nyomán az Index.

Néhány héttel később, augusztus 1-jén Biden vezetés közben a mobiltelefonjával a Porschéja sebességmérőjét fotózta le, miközben óránként 276 kilométeres (172 mérföldes) sebességgel száguldott a Las Vegas felé vezető autópályán.

A képek Hunter Biden laptopjáról származhatnak, amelyet két évvel ezelőtt egy szaküzletben adott le javításra. Most a Daily Mail tette közzé a képeket.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?