Bombariadó volt egyszerre több magyarországi plázában

Több budapesti és vidéki bevásárlóközpontban volt bombariadó kedd délután az Index.hu szerint. A bombakutatók megvizsgálták az érintett helyszíneket, a rendőrség közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt nyomoz.

A budapesti Westendből, az Arena Plazából és az Árkádból, valamint a kaposvári Kapos Plazából, és egy debreceni üzletből is kiküldték a vásárlókat bombariadó miatt, később a lap egy olvasói jelzés alapján azt írta, hogy a MOM-parkban, a Corvin-plázában és a Mammutban is hasonló riadó volt.

Az Origo.hu úgy tudja, hogy a budapesti Westendben és az Allee-ban is bombariadó volt, emellett a Debrecen plázában, Győrben két plázában, Szegeden és Miskolcon is. Mint írták, a fenyegetést minden esetben e-mail-ben küldték el.A plázák e-mailben kaptak fenyegetést | illusztráció: Adobe Stock Photo

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya az Indexszel azt közölte, hogy „az országban több helyszín vonatkozásában érkezett bejelentés közveszéllyel fenyegetésről. A rendőrség bombakutatói a helyszíneken folyamatosan végzik a kutatásokat. Robbanóanyagot vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.” Legutóbb három hete volt bombariadó budapesti plázákban, hívta fel a figyelmet a hírportál.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?