A legviccesebb, balul elsült videokonferenciák 2020-ban

A 2020-as volt az az év, amikor minden és mindenki az online térbe költözött. A virtuális találkozóktól az online oktatáson át a képernyőn való társasági életig sokan sok időt töltöttünk bejelentkezve, de a technika ördöge, vagy éppen a „való világ" gyakran megtréfált bennünket.

Még nem mindenki végzi mesterfokon ezt a tevékenységet: kinek a macskája, kinek a kisgyermeke szakította meg a megbeszélését, de olyan is akadt, aki videochatelés közben gyulladt fel – számolt be honlapján a BBC.

A híroldal néhány példát is összeszedett arra, amikor nem a tervek szerint alakultak az események.

Az összeállításban megjelenik Boris Johnson brit kormányfő is, aki éppen karanténban volt, de amikor bejelentkezett, a hangját nem hallották a Parlamentben.

Olyan balesetek is történtek, amikor az illető azt gondolta, hogy már kikapcsolta a mikrofonját, de valójában sajnos mindenki jól hallotta.

Az online oktatás során pedig voltak tanárok, akiknek megszakadt az internetkapcsolatuk és így egy teljes osztály várta, hogy folytatódhasson az óra.

Az amerikai hírcsatornák online bejelentkezéseiről is külön válogatás készült. Gyerekek, kutyák, macskák zavarták meg a közvetítéseket. Akadt olyan televíziós személyiség, aki az öltönye alsó részét nem vette fel, és ezt véletlenül meg is mutatta a nézőknek.

A The Ellen Show is megosztott egy videót, amelyben egyesek azt gondolták, hogy nincs bekapcsolva a kamerájuk vagy nem látszódnak, de tévedtek. A hiányos öltözék is visszatérő humorforrás az online találkozókon.

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?