Izraelbe látogat Liviu Dragnea

Liviu Dragnea keddtől csütörtökig Yuli-Yoel Edelstein, a Kneszet elnökének meghívására hivatalos látogatást tesz Izraelbe.

Az Agerpres hírügynökségnek küldött közlemény szerint a képviselőház és a Kneszet elnökének tanácskozása a márciusban kezdeményezett, „Parliament to Parliament (P2P)” típusú kapcsolat folytatása.

A látogatás során Liviu Dragnea találkozik Yuli-Yoel Edelsteinnal, a Kneszet elnökével és más hivatalos személyekkel. A látogatás során találkozóra kerül sor több parlamenti bizottság között is és a programban szerepel egy látogatás is a Jad Vasem emlékhelyhez.

A küldöttség tagjai többek között Georgian Pop (Szociáldemokrata Párt - PSD), a képviselőház titkára, Dorel Gheorghe Căprar (PSD), a védelmi bizottság elnöke, Natalia Intotero (PSD), a külpolitikai bizottság alelnöke, Marian-Gheorghe Cucşa (Liberálisok és Demokraták Szövetsége - ALDE) a titkosszolgálatok tevékenységét felügyelő bizottság alelnöke, Doina-Elena Fedorovici (PSD) a szenátus háznagya, és Silviu Vexler, a zsidó közösség parlamenti képviselője - tájékoztat a közlemény.

Kapcsolódók

Kimaradt?