FRISSÍTVE: Kilenc embert végzett ki egy orosz férfi Moszkvától nem messze

Kilenc embert lőtt le egy egyesület gyűlésén egy férfi a hétvégén a Tveri megyében található Redkino településen.

Sajtóértesülések szerint a tömeggyilkosságot  egy ittas férfi követte el.  Tettének elkövetése után nem is próbált meg elmenekülni.
A gyilkos áldozataival - három nővel és hat férfival - egy Tajga típusú karabéllyal végzett.

Az orosz Nyomozó Bizottság közleménye szerint a 45 éves férfi egy hétvégi házban, általa "kevéssé ismert társaságban" italozott, amikor a vendégek között szóváltás következett. Az elkövető távozott a házból, de később fegyverrel tért vissza és tüzet nyitott.

A férfi korábban csak közlekedési kihágás miatt került összetűzésbe a törvénnyel.

FRISSÍTÉS: A tömeggyilkosságot az orosz belügyminisztérium tveri részlege szerint Szergej Jegorov, az egyesület 45 éves, moszkvai illetőségű villanyszerelője követte el. A lövöldözés után Jegorov nem próbált meg elmenekülni és az őrizetbe vétele során nem tanúsított ellenállást. 

A gyilkos áldozataival - négy nővel és öt férfival - egy Szajga típusú karabéllyal végzett. (Egy korábbi híradás három nőről és hat férfiról tudósított).

A TASZSZ hírügynökség úgy értesült, az egyik nővel azt követően végzett, hogy az megtagadta a saját sírja megásását. A RIA Novosztyi hírügynökség szerint egy ötödik nőnek sikerült elrejtőznie a házban és túlélnie a mészárlást, ő hívhatta ki a rendőrséget. 

Az orosz Nyomozó Bizottság azt közölte, hogy a férfi egy hétvégi házban, általa "kevéssé ismert társaságban" italozott, amikor a vendégek között szóváltás történt. A Komszomolszkaja Pravda című napilap úgy értesült, hogy az egybegyűltek kétségbe vonták az ejtőernyősöknél szolgált Jegorov katonatörténeteit. Az elkövető távozott a házból, de később fegyverrel tért vissza és tüzet nyitott. A lap szerint azzal a felkiáltással, hogy "most megmutatom, hogyan tudok lőni!"

Kimaradt?