II. Erzsébet sürgős megbeszélést hívott össze a Buckingham-palotában

Mindenkit összehívott II. Erzsébet angol királynő egy rendkívüli megbeszélésre a Buckingham-palotában. Senki nem tudja, hogy miről van szó, annyi biztos, hogy rendkívül fontos dolgot kívánnak bejelenteni, mert a nem Londonban szolgáló személyzetnek is oda kellett utaznia.

Egyelőre még senki nem tudja, és nem is sejti, hogy miért hívták őket össze. Még a legrégebb óta a királynőnek dolgozó emberek sem tudják, miről lehet szó, nem véletlen, hogy nagyon aggódnak. Bár a teljes királyi háztartást érintő találkozók alkalmanként előfordulnak, a mostani rendkívül szokatlan, és azt sugallja, hogy valami fontos dologról van szó" – mondta a Daily Mailnek az egyik forrás. Az optimistábbak úgy vélik, az egésznek ahhoz lehet köze, hogy II. Erzsébet egyre kevesebb feladatot szeretne ellátni, ami nem csoda, hiszen már betöltötte a 91. életévét, és sok kötelező megbízatását már átadta Vilmosnak és Katalinnak. Lehet, hogy még többről kíván lemondani, mert még így is rengeteg intéznivaló maradt a kezében. A

Az valószínűtlen, hogy a lemondását kívánja bejelenteni, mivel II. Erzsébet megfogadta, hogy addig szolgálja az országot, ameddig él. 

Kimaradt?