banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Több embert raboltak el egy mexikói üdülőváros étterméből

Sajtóértesülések szerit 16 embert raboltak el fegyveres támadók hétfőn Mexikó egyik felkapott csendes-óceáni üdülővárosában - közölték a hatóságok.

Helyi idő szerint éjjel egy óra körül két terepjáróval számos fegyveres érkezett a Puerto Vallarta város főutcáján, az ottani szállodaövezetben lévő drága étteremhez, és sok vendéget magával hurcolt - közölte Jalisco állam ügyészsége. Egyelőre nem tudni, hogy van-e köze az esetnek a szervezett bűnözéshez.

Lövések nem dördültek el. A vendégeket annak ellenére vitték el, hogy voltak testőreik. A személyzet szerint nyolc fegyveres nyomult be az étterembe, és megparancsolta, hogy mindenki feküdjön a földre.

Az elhurcolt vendégek helyfoglalása egy luxusszállodából érkezett. Az asztaltársaságban nők is voltak. Az étterem parkolójában nyolc gazdátlan gépkocsi maradt.

Az ügyben megkezdték a nyomozást. A hatóságok egyelőre nem erősítették meg a helyi sajtónak azt az értesülését, amely szerint a fegyveresek legalább 16 embert vittek el. A sajtó azt is tudni véli, hogy a vendégek az északi Sinaloa államból érkeztek.

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?