Egy fiatal románai pár is eltűnhetett a nizzai merénylet után

A Coman család után újabb románia párról feltételezhető, hogy eltűnt Nizzában a véres merénylet estéjén. Eltűnésüket hivatalosan nem erősítették meg.

A tömeges gázolás helyszínén tartózkodó személyek felkutatására létrehozott SOS Nis Facebook-csoport hétfő hajnalban jelezte, hogy hozzátartozóik keresnek egy fiatal romániai párt is. A 26 éves Alexandru Goldan tulceai, míg a barátnője, a 31 éves Elena bákói származású.

A fiatal pár egy ideje Olaszországban él, és a szabadságát töltötte Nizzában. Utoljára július 2-án adtak hírt magukról Facebookon, azóta semmi hír nincs róluk. Egy szintén romániai lány a közösségi oldalon azt írta, hogy látta őket Nizzában a francia nemzeti ünnepen tartott ünnepségen, amikor a merénylő 84 személy megölt a teherautójával.

A bukaresti külügyminisztérium hétfői közleménye szerint eddig senki sem jelentette sem a román, sem a francia hatóságoknak az eltűnésésüket.

Mint ismert, korábban SOS Nis Facebook-csoport adott hírt egy három tagú román család eltűnéséről. Előbb a 8 éves kisfiú került elő egy nizzai gyermekkórházban, majd a súlyos állapotban lévő anyját is megtalálták egy másik egészségügyi intézményben. A családfőt még keresik.

A francia hatóságok még nem fejezték be a merénylet sérültjeinek és halálos áldozatainak az azonosítását.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?