Trumpot vádolja Cruz a hűtlenségi botrány kirobbantásával

A republikánus elnökjelöltségért vívott harcban már egymás családját sem kímélik a szemben álló felek. Donald Trump azonban azt állítja, nincs köze azokhoz a hírekhez, amelyek riválisa, Ted Cruz hűtlenségéről jelentek meg.

A National Enquirer című pletykalap még szerdán írt arról, hogy a republikánus elnökjelöltségért versenyző texasi szenátor, Ted Cruz többször is megcsalta a feleségét, Heidi Cruzt. Ted Cruz a milliárdosból politikussá avanzsált Donald Trump legnagyobb ellenfele, és egyből felmerült, hogy Trumptól erednek a pletykák.

Nem tudom, hogy a Ted Cruzról szóló sztori a National Enquirer heti számában igaz e vagy sem, de nekem semmi közöm hozzá, nem tudtam róla, és eddig nem is olvastam - írta Donald Trump pénteki közleményében, melyet a Hollywood Reporter idéz. Azt is hozzátette, hogy az ügy egyedül Cruz problémája, és míg a lap más hírességek esetében jól értesült a hűtlenkedésről, reméli, ebben az esetben tévednek. A közlemény nem sokkal azután jelent meg, hogy Ted Cruz Trumpot gyanúsította a híresztelés terjesztésével, aminek a szenátor szerinte semmi alapja nincs.

Sokan Katrina Piersont sejtik a sztori mögött, aki korábban Cruzt támogatta, most viszont Trump kampánystábjában dolgozik. A nő azt mondta, hogy amennyire ő tudja, nem igaz a pletyka.

A National Enquirer cikke egyből az után jelent meg, hogy a jelöltségért vívott harcban vezető Donald Trump megfenyegette Ted Cruzt, hogy kikotyog valamit a feleségéről. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?