Orbán Viktor lassan két hete eltűnt

A kormányfő karácsonykor posztolt utoljára a Facebookra, boldog új évet viszont nem kívánt a népnek, lassan két hete nem jelent meg sehol. Sajtófőnöke szerint nem vett ki szabadságot, dolgozik, az ünnepeket pedig a családjával töltötte.

Karácsony óta nem adott életjelet magáról Magyarország miniszterelnöke – írja a Bors. Orbán Viktor utoljára december 24-én délután posztolt fotót a Facebook-oldalára, ezzel kívánt kellemes ünnepeket. A lap felhívja a figyelmet, hogy a kormányfő, szokásával ellentétben viszont újévkor nem köszöntötte a lakosságot.

Karácsony óta a miniszterelnök nem vett részt nyilvános rendezvényen, és semmilyen témában nem nyilatkozott, elmaradt Orbán Viktor szokásos heti rádióinterjúja is a közszolgálati adón.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan helyettes államtitkár annyit közölt a Borssal, hogy Orbán Viktor az ünnepi időszakot a családjával töltötte. "Szabadságot nem vett ki, dolgozik" – írta a sajtófőnök.

Az első 2015-ös kormányülés meg nem erősített hírek szerint szerdán lesz, az Országgyűlés viszont februárban ül össze először.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?