Ölelgette Katalin hercegnőt az NBA sztárja

Átölelte az NBA-sztárja, LeBron James az amerikai látogatáson tartózkodó Katalin hercegnőt egy kosárlabda mérkőzés után.

A Cleveland Cavaliers magabiztos győzelmet aratott a Brooklyn Nets otthonában az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. A találkozót a helyszínen nézte végig Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin.

A mérkőzés után találkoztak LeBron Jamesszel, a vendégek szupersztárjával, aki két mezzel kedveskedett nekik, és az egyik az ifjú György herceg nevére szólt – számolt be az amerikai sajtó idézve az Origo.

Rossz nyelvek szerint Vilmos herceg kicsit feszélyezve érezte magát, amikor a hatalmas kosaras – fittyet hányva a diplomáciai szokásokra – átölelte, sőt, karolgatta kedvesét. A bizalmasságnak ez a mértéke az Egyesült Államokban ugyanis jóval elfogadottabb, mint a brit uralkodói házban, ahol nagyra értékelik a személyes szféra tiszteletét. Amerikai bulvárlapok a fotók láttán biztosra veszik, hogy a sztárkosaras mostanában nem kap meghívást Londonba.

Kapcsolódók

Kimaradt?