Orbánon röhög egész Amerika (VIDEÓ)

Orbán Viktort "Putyin-demagógszerű fickónak" nevezte Jon Stewart a kedvelt amerikai The Daily Show-ban, ahol az argentin és a magyarországi nagykövet kinevezésének szenátusi jóváhagyásán viccelődtek.

Orbán Viktor kackiás bajuszt kapott és "Putyin-demagógszerű fickónak" nevezték a Comedy Central csatorna népszerű The Daily Show című műsorában.

A műsor házigazdája, Jon Stewart szerint a tévés producerből magyarországi nagykövetté avanzsáló Collen Bell talán nem tudja, milyen amerikai érdekek léteznek e régióban, de besegíthetne, ha Orbán Viktor és családjának élete véletlenül egy szappanoperába csapna át. A sorozat címe All My Hungarians lehetne.

A műsorban azt is felidézték, hogy mind a szintén sok kritikát kapott új argentin nagykövet, mind pedig Colleen Bell rengeteg pénzt gyűjtött Barack Obama újraválasztási kampányához.

Egy bejátszás erejéig bemutatták még, hogy a Fehér Ház szóvivője is nagyrészt csak hebegni-habogni tudott, amikor megkérdezték, milyen képességekre alapozva tartották alkalmasnak a posztjára az új budapesti nagykövetet.

Kimaradt?