Nem tud csajozni, ezért törvényesen fiatalítaná magát egy 69 éves férfi

Jogi úton érné el egy holland férfi, hogy 69 éves kora helyett 49-et tüntessenek fel.

Azt szeretné elérni egy 69 éves, holland "pozitivitás-guru", Emile Ratelband, hogy legálisan megváltoztassák a születési dátumát 1949. március 11-ről 1969. március 11-re - írja a The Guardian.

A bíróságnak úgy érvelt, hogy nem "elégedett" a születési dátumával, a vágyát pedig azokéhoz hasonlította, akik transzneműnek szeretnék elfogadtat magukat (bár a hasonlat sántít, hiszen a transzneműség a biológiai nem valódi megváltoztatását jelenti). Ratelband szerint az ő kora nem tükrözi azt az érzelmi állapotot, amelyben van, és problémás úgy munkát, mint szerelmet találnia így.

"Amikor 69 éves vagyok, akkor korlátozott vagyok. ha 49 vagyok, akkor vásárolhatok új házat, más autót vezethetek" - mondta. "Több munkát vállalhatok. Amikor a Tindert használom és azt írja ott, hogy 69 éves vagyok, akkor nem kapok választ. Ha 49 vagyok, ezzel az arccal egy luxus-helyzetben leszek" - érvelt.

A férfi szerint orvosok 45 évesekhez méltó testűnek tartják, ő maga egy "fiatal isten", saját leírása szerint.

A bíró elismerte, hogy a lehetőség, hogy egy másik nemet elfogadjanak, valóban fejlődőben van a törvénykezésben. Azt kérdezte a férfitól, hogyan éreznének a szülei, ha az ő életének húsz éve csak úgy eltűnne. "Kivel törődtek a szülei? ki volt az a kisfiú akkor?" - kérdezte a bíró. A férfi azt válaszolta: a szülei halottak. Azt is mondta, hajlandó lemondani a nyugdíjáról.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?