Hírességek házaira specializálódott betörőbandát fogtak az Egyesült Államokban

Négy embert fogtak el a rendőrök Los Angelesben, az Egyesült Államokban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hírességek házaiba törtek be.

Három, 18-19 éves fiatal férfit és az egyikük édesanyját vették őrizetbe, aki a gyanú szerint szintén tagja volt a bandának. A betörők többek között Rihanna, az LA Dodgers baseballcsapatának sztárja, Yasiel Puig, és a Los Angeles Rams amerikaifutball-csapat játékosa, Robert Woods házába törtek be.

A sajtótájékoztatón a rendőrség visszaszerzett tárgyakat is bemutatott, köztük értékes órákat, táskákat, ékszereket és mobiltelefonokat.

A nyomozók a gyanúsítottaknál egy listát is találtak, melyen további kiszemelt célpontjaik szerepeltek. A listán volt Lebron James kosárlabdázó, valamint Viola Davis és Matt Damon színész is. Áldozataikat a közösségi médiában közzétett posztok és meccsnaptárak alapján választották ki, melyekből kiderült, hogy a célpont mikor volt hosszabb ideig távol otthonától. Woods otthonába például múlt csütörtökön törtek be, amikor a Rams a Minnesota Vikingsszel játszott.

Kapcsolódók

Kimaradt?