Újra napirendre került Szamosújváron a Lászlóffy-ház sorsa

Az önkormányzat nagyobb figyelmet fordít és prioritásként kezeli a Lászlóffy-ház felújítását - tájékoztatott Juhos Tamás szamosújvári RMDSZ-es tanácsos. A helyi tanács csütörtöki ülésén több városfejlesztési projekt is napirendre került. 

A városlakók biztonságának érdekében térfigyelő kamerákat szerelnek fel a több helyszínen is. A projekt az egész város területére vonatkozik, összesen 40 darab kamerát helyeznek ki a tervek szerint . 

A Lászlóffy-ház felújítására már elkészült a projekt, a következőkben kiemelt fontosságú befektetésként kezelik a rendbetételét. A hosszútávú cél a ház közösség térré való kialakítása - tájékoztatott az helyi RMDSZ frakcióvezetője. 

A tanácsos elmondta, az ülésen jóváhagyták továbbá a városban működő szakiskola épületének megvásárlását, és a városháza épületének felújításáról is döntöttek. Ugyancsak a gyűlésen fogadták el a városi stadion működésére vonatkozó határozatot is, amely letisztultabb formában rögzíti, hogy a városban működő sportklubok mikor és milyen célra használhatják fel a sportpályát.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?