Referensi állást hirdet a Maros Megyei Tanács (X)

A Maros Megyei Tanács versenyvizsgát szervez 2018. március 28-án a Gazdasági Igazgatósághoz tartozó Kiszolgálási – Beszerzési Szolgálat keretében egy I/A fokozatú, szerződéses referensi állás betöltésére.

A versenyvizsgán való részvétel feltételei:

  • középfokú végzettség érettségi diplomával;
  • B kategóriás jogosítvány;
  • legkevesebb 7 év munkatapasztalat;

A versenyvizsga írásbeli próbából és interjúból áll.

A versenyvizsga a Maros Megyei Tanács székhelyén lesz megszervezve (Marosvásárhely, Győzelem tér 1 sz.).

Az írásbeli vizsga időpontja: 2018. március 18-a délelőtt 10 óra. Az interjúra az írásbeli vizsga időpontjától számított legtöbb 4 munkanapon belül kerül sor. Az interjú pontos időpontját az írásbeli vizsga eredményeivel egy időbe függesztjük ki.

A jelentkezési dosszié leadási határideje 10 munkanap a jelen hirdetésnek a Románia Hivatalos Közlönyében való megjelenésétől számítva.

A jelentkezőknek teljesíteniük kell a 286/2011-es számú módosított és utólagosan kiegészített kormányhatározat alkalmazási  keretszabályzatának 3. számú cikkelyében előírt feltételeket, amelyek a meghatározott és a meghatározatlan időtartamra meghirdetett állásokra vonatkoznak.

A versenyvizsga részvételi feltételeit és a jelentkezési dossziéhoz szükséges iratok jegyzékét az intézmény székhelyén és a megyei tanács weboldalán ( www.cjmures.ro ) is közzétettük.

További információkat Kutasi Melindától, a Humánerőforrás Osztály munkatársától kérhetnek az érdeklődők a 0372-651234-es telefonszámon vagy e-mailben a kutasi.melinda@cjmures.ro címen.

Kimaradt?