Eladják a házat, ahol Petőfi udvarolt Szendrey Júliának

A magyarországi Leányfalu vadregényes táján eladóvá vált egy 330 négyzetméteres családi ház, melyben – a hirdetés alapján – Petőfi Sándor költő és felesége is megfordult.

“..ahol nefelejcsek nyílnak a villanykapcsoló körül…ahol a régi patinás ötvöződik a legmodernebb anyagokkal…ahol az anyagi ráfordítás, a jó ízlést szolgálja…ahol a legelegánsabb az utca…ahol a szomszéd letakarítja előlünk is a havat…ahol egész nyáron akár pólóban és kockás kis-gatyában élhetük..ahol minden két percre van gyalog…ahol Budapest is 20 perc autóval…ahol öt perces séta a termálfürdő…ahol Karinthy is otthon érezte magát…ahol Szepes Mária megírta, A vörös oroszlánt…ahol még csicseregnek a madarak és ugrálnak a mókusok a hatalmas fákon…ahol mindenki köszön…ahol teljes intimen élhetünk…ahonnan levihetjük a kutyát sétálni a Dunára…ahol még van “lacipecsenyés”…ahol ihatunk egy jó fröccsöt az evezés után…” - írja az ingatlanbazar.hu.

Leányfalu központjában eladó egy 330 nm-es ház, belső medencével, szaunával, borospincével, ahol a hirdetés tanúsága szerint maga Petőfi Sándor udvarolt Szendrey Júliának. A vételár 95 millió forint.

Kimaradt?