Hamarosan interneten is vásárolhatunk a Kauflandtól

Hamarosan interneten is meg lehet majd vásárolni a Kauflandban forgalmazott termékeket. A legnagyobb hazai áruházlánc a Carrefour, Cora és Mega Image példáját követve megnyitja online üzletét – írja az economica.net

A Kaufland Románia vezetősége még nem részletezte, hogy pontosan mikor indítják be az online kereskedelmet. „Annyit mondhatunk, hogy prioritást élvez számunkra az a lépés" – közölték a román gazdasági portállal.

A német sajtó már februárban cikkezett arról, hogy a Kaufland 2017-ben beszáll az internetes kereskedelmbe. Az áruházláncnak jelenleg 108 üzlete van Romániában, legutóbb januárban Bukarestben nyílt új üzletük.

A nagy romániai áruházláncok közül elsőként a Carrefour kínálta fel termékeit a világhálón is. Akárcsak más webáruházak esetében, a vásárláshoz regisztrálni kell az internetes oldalukon. A Carrefournál 300 lejnél nagyobb vásárlásnál ingyen szállítják ki a megrendelt termékeket.

Március elejétől a Corában forgalmazott termékek is megvásárolhatóak interneten, a francia-belga hipermarketlánc online felületén 30 ezer termékhez lehet hozzájutni, a tervek szerint számukat év végéig 50 ezerre növelik. 

Ismert, hogy a Kaufland nemrégiben fontos ügyfélbarát intézkedést vezetett be Romániában: most már kézikosárral is lehet vásárolni az üzleteiben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?