Három éves a vállalkozókat népszerűsítő háromszéki Business Café

A Business Café létrehozását 2013-ban álmodta meg a Junior Business Club háromszéki, fiatal válallkozókat tömörítő szervezet. A rendezvénysorozatot idén is folytatják.

A január 27-i találkozó fő célja kötetlen beszélgetések során megszólaltatni a gazdasági témák iránt érdeklődőket. Szerdán a sepsiszentgyörgyi INdiVINO Bor Stúdióban találkoznak vállalkozók és érdeklődők.

A szervezők és a visszajelzések alapján több okból kifolyólag is érdemes a programsorozatot látogatni, mivel lehetőség van aktuális gazdasági témák megvitatásához csatlakozni, szakmai előadókkal közösen elemezni a piacot és a vállalkozói környezetet, inspirációt szerezni. Nem mellékes ugyanakkor, írják közleményükben, hogy a közösségi tér kapcsolatépítésre is alkalmas és üzleti lehetőségeket biztosíthat a résztvevők számára.

A szervezet három év alatt több mint 30 Business Café-t szervezett meg, amelyeken több mint 1000 személy fordult meg, köztük több mint 100 szakmai meghívott. A találkozók alkalmával ugyanakkor több száz lehetőségről informálódtak a résztvevők, mint például finanszírozási lehetőségekről, vállalkozói programokról, képzésekről, üzleti konferenciákról.

A szervezők küldetése a programsorozattal, hogy a már bevált Business Café koncepciót más környezetekben is minél többen átvegyék és a benne rejlő lehetőségekkel éljenek a fiatalok. A felvidéki VIA NOVA gazdasági bizottsága is felfigyelt a programra, amelynek eredménye, hogy 2016-os év folyamán a szervezet elindítja a Business Café koncepciójára épülő rendezvényét.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?