Hatos lottó: tényleg ketten nyertek Găeşti-en egyenként 3,5 millió eurót

A Dâmbovița megyei  Găeşti nevű városka két lakója osztozik a szilveszteri hatoslottó-sorsolás főnyereményén, több mint 7 millió eurón.

A hírtelevíziók keddi beszámolója szerint most már bizonyos, hogy nem egy és ugyanaz a személy töltötte ki a telitalálatos szelvényeket, mert az egyik nyertes már jelentkezett is annál a lottóügynökségnél, ahol megtette számait. Az illető meg akart bizonyosodni arról, hogy valóban övé a főnyeremény fele.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Dâmbovița megyei Găeşti-en ugyanannál a lottóügynökségnél, két nap eltéréssel (december 22-én és december 24-én) vették meg a telitalálatosnak bizonyuló szelvényeket. Így a román sajtó azon spekulált, hogy a nyertes egy és ugyanaz a személy lehet, aki azért tette meg másodszor is ugyanazokat a számokat, mert az elsőként kitöltött szelvényt elveszítette.

Ám a lottóügynökségnél hétfőn jelentkezett egy középkorú, rendkívül izgatott férfi, aki megkérte az eladót, hogy vizsgálja meg a szelvényét. Kilétét nem árulta el. Csak annyit mondott, hogy egyetlen, készen kitöltött szelvényt vásárolt, és ez bizonyult telitalálatosnak. A másik nyertes még nem jelentkezett sem az ügynökségnél, sem a lottótársaság bukaresti székházában felvenni az összeget. 

Kapcsolódók

Kimaradt?