Öt napon át Wiz Airrel repülhet Kolozsvárról Budapestre

Hamarosan Kolozsvár és Budapest között is közlekednek a Wizz Air repülőjáratai. De csak szeptember 26. és október 3. között, a marosvásárhelyi repülőtér átmeneti bezárása idején.

A Wizz Air menetrendjében szeptember végétől váratlanul megjelent a Kolozsvár-Budapest útvonal is, mégpedig igen olcsón, 71 lejes kezdőáron is lehet rá jegyet venni. A járatok azonban mindössze öt napon át közlekednek, szeptember 26. és október 3. között.

Az új utazási lehetőségről beszámoló Origo emlékeztet: a Wizz Air eddig többször is cáfolta, hogy rövid távú tervei között szerepelne a Kolozsvár-Budapest járat indítása, ezt leghamarabb három év múlva tervezik, mert a jelenlegi repülőgépeik nagyszámú utas szállítására alkalmasak.

A fapados légitársaság a portál érdeklődésére közölte: Budapest-Kolozsvár között csak a marosvásárhelyi repülőtér átmeneti bezárása idején közlekednek a járataik. „A Wizz Air megerősíti, hogy a marosvásárhelyi repülőtér átmeneti bezárása idején, amelyre a kifutópálya felújítása miatt kerül sor, a budapesti járatokat a kolozsvári Avram Iancu Nemzetközi Repülőtérről indítja szeptember 29. és október 3. között" – válaszolta az Origo kérdésére a légitársaság.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?