Workshop-tábort szerveznek a háromszéki ifjú közgazdászok

A Junior Business Club hatodik alkalommal szervezi meg gazdasági, üzleti tematikájú workshop-táborát.

A tábort augusztus 28 és 30 között szervezik meg a nemrégiben felújított besenyői táborban. Célja a vállalkozó szellemű fiatalok és a kezdő vállalkozók megszólítása, mottója: „az értől az óceánig” , amelyet Ady Endre verse inspirált, és amelyben az ér a fiatal kezdő vállalkozót, az óceán pedig a nagy piaci lehetőséget szimbolizálja.

A három napos tábor ideje alatt gyakorlati és interaktív előadásokat tartanak, amelyekben gazdasági trendeket és üzleti lehetőségeket ismerhetnek meg a résztvevők. A jelentkezőknek csoporttevékenységekben, szakmai vitákban lesz részük, ugyanakkor tanácsot kérhetnek tapasztalt előadóktól. Szabadidős tevékenységeket is szerveznek számukra, és a hangulatos estekről sem feledkeznek meg.

Karácsony Zsolt, a JBC elnöke kihangsúlyozta, "az egyesület fontosnak tartja, hogy a fiatalok minél könnyebben, hatékonyabban találják meg a helyüket azon a területen, amelyen vállalkozni szeretnének. A rendezvény segít a fiataloknak a vállalkozói-gazdasági közegben, de akár a mindennapi életben is eligazodni."

Kimaradt?