Hatalmasat kaszál, aki megtervezi a jövő hűtőjét

Elindult a nevezés a 2015-ös Electrolux Design Lab versenyre. A 13. alkalommal meghirdetett formatervezői pályázatra gyerekeknek, családoknak szóló ötletekkel nevezhetnek a fiatal dizájnerek. A győztes a 10 ezer euró összegű fődíj mellett hat hónapos fizetett gyakornoki állást is kap az Electrolux globális tervezőközpontjában.

Hogyan lesznek a jövő otthonai olyan életterek, ahol gyerekként jó élni és jó felnőni? Hogyan lehet a jövő otthona olyan hely, ahol a gyerekek egészségesek és boldogok lehetnek? Hogyan lesz olyan hely, ami ösztönzi fejlődésüket? Ezekre a kérdésekre várja a választ az Electrolux Design Lab 2015-ös versenye – írja a HVG.

Az idén „Egészséges, boldog gyerekek” témakörben meghirdetett pályázatra a formatervezést tanuló diákok és friss diplomások április 8-áig jelentkezhetnek. Ehhez az Electrolux Design Lab weboldalára ötletük angol nyelvű leírását és látványtervét kell feltölteniük. A verseny a nevezések után szakaszokban zajlik, ahol az Electrolux szakértői és a közönség szavazata választja ki a továbbjutókat. A verseny végén a győztes 10 ezer euró jutalmat, és hat hónapos fizetett gyakornoki állást is kap az Electrolux globális tervezőközpontjában. A második díjazott 6000, a harmadik helyezett 4000, az online közönségszavazás nyertese pedig 2000 euró összegű jutalomban részesül.

Kimaradt?