Nagyvárad és Félixfürdő is bemutatkozott a bécsi Vásáron

Első alkalommal mutatták be Nagyvárad és Félixfürdő közös turisztikai kínálatát a  január 15–18. között megtartott Bécsi Nemzetközi Turisztikai Vásáron. A részletekről szerda délelőtt Ovidiu Mureşan nagyváradi alpolgármester, valamint a szervező Nagyvárad és a Régió Turisztikai Népszerűsítéséért Egyesület képviseletében Eduard Florea városmenedzser és Mihai Jurca számolt be.

Az idei bécsi vásáron Nagyvárad és Félixfürdő volt Románia partnerrégiója, ennek köszönhetően  három standon mutathatták be partnereikkel (Turism Felix Rt., Aqua President, Ramada, Double Tree by Hilton, Lotus Center, Eurobusiness Ipari Park és Nagyváradi Metropolisz Övezet) közösen az általuk kínált turisztikai csomagokat. Romániából többek között Kolozsvár, Szatmárnémeti, Szeben, Gyulafehérvár és Temesvár képviseltette magát a vásáron.

Az eseményen hetven országból 780-an mutatkoztak be, több mint 150 ezer látogatónak, köztük szakújságíróknak és turisztikai ügynökségek képviselőinek. A váradiak többek között a Switch Crew táncosainak fellépésével mutatkoztak be, a román est keretében  az Oana Lianu & Band szórakoztatta a közönséget, az eledelekről pedig a To Chefs étterem gondoskodott.

Nagyvárad legközelebb partnervárosként a Budapesti Nemzetközi Turisztikai Vásáron mutatkozik be február 26 és március 1. között, majd a Romexpo bukaresti országos turisztikai vásáron március 12 és 15. között ismerteti kínálatát.

Kimaradt?