Kínai gazdasági bizottság látogat Háromszékre

A Kovászna megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívására Háromszékre látogatnak a Kínai Tianjin város gazdasági bizottságának tagjai, tájékoztatta lapunkat Édler András. A Kovászna megyei Kereskedelmi és Ipar kamara elnöke elmondása szerint a kínai küldöttség Sepsiszentgyörgyön találkozik helybéli mezőgazdászokkal, állattenyésztőkkel és élelmiszeripari vállalkozókkal, és lehetőség nyílik együttműködések feltárására is ezeken a területeken.

Háromszékre érkezik Zhao Guangtong asszony - a Tianjin Tartomány Kereskedelmi Bizottságának helyettes ellenőre, Zhang Xuehai úr - a Tianjin Tartománybeli Szövetkezetek Beszállítóinak és Marketing Szövetségének helyettes igazgatója, Zi Weizhong úr - a Tianjin Tartomány Kereskedelmi Bizottságának igazgatója,Fei Longxiang úr - a Tianjin-i Wuqing Kerületi Szövetkezetek Beszállítóinak és Marketing Szövetségének igazgatója.

Édler András elmondta, Tianjin város Kína észak-keleti térségének egyik metropol övezete, az ötödik legnagyobb város az országban, és azon négy település közé tartozik amelyeknek regionális rangja van. A háromszéki és kínai vállalkozók közti találkozóra csütörtökön 10 és 12 óra között kerül sor a sepsiszentgyörgyi Orchidea Events vendéglőben.

Kimaradt?