Életre szóló ingyen kempingezési lehetőség Vama Vechén

Életre szóló kempingezési jogot kaphat valamennyi turista egy Vama Veche településen lévő kempingnél, ha eleget tesz a működtető feltételeinek – írja az economica.net. Egyetlen feltételt kell teljesítenünk: a szóban forgó kemping logóját tetováltassuk a testünkre.

A logó elmés, esztétikus grafikájú, tehát annak, aki amúgy is nyitott a tetoválásra, nem jelent nagy áldozatot a kemping elvárása. A vadonatúj létesítményben amúgy hétközben fejenként tíz, hétvégén húsz lejért lehet sátorozni, május 1-4. között pedig egységes 20 lejes tarifát alkalmaznak. Ehhez adódik a sátorhely díja, ami a sátor méretétől függően 5, 8 vagy 10 lejbe kerül napjára.

A kempingezőben 400 sátornak van hely a szükséges egészségügyi felszerelés mellett, a sátorozó területén épített teraszon pedig 100 személy foglalhat helyet, valamint kültéri mozi is a táborlakók rendelkezésére áll.

Akik bármelyik testrészükre bármilyen méretben feltetoválják a kemping logóját, életre szóló szerződés kötnek a vendéglátóhely működtetőivel, melynek értelmében évente két hétig ingyen sátorozhatnak a területen.

 

Kimaradt?