Kedvezményes gyógyüdülést kínálnak a január és április közötti időszakra

A Gyógyturizmusban Működő Munkáltatók Szövetsége több rendkívüli ajánlattal állt elő, többek között az Egyhetes gyógyüdülés elnevezésű programmal, melynek keretében január 25. és április 30. között 330 és 360 lej közötti áron lehet egy hetes gyógyüdülésben részesülni a gyógyüdülőhelyeken – tájékoztatott a Mediafax.

A 330 és 360 lej közötti ár hat éjszakára biztosít szállást kétágyas szobákban, reggelivel, és ebben az árban napi két gyógykezelés is benne van. Ha a turista napi két étkezést akar, akkor a csomag ára 470 lejre emelkedik a kétcsillagos, valamint 540 lejre a háromcsillagos szállodákban –olvasható a Gyógyturizmusban Működő Munkáltatók Szövetsége sajtóközleményében.

Egy másik program tíznapos gyógyüdülést biztosít napi három étkezéssel, legalább hét napig tartó, napi kétszeri kezeléssel, és 710 lejbe kerül a kétcsillagos szállodákban és 830 lejbe a háromcsillagos szállodákban.

Egy harmadik program, a Vár a gyógyfürdő elnevezésű, hat nap üdülést biztosít teljes ellátással, napi két kezeléssel, és 625 lejbe, illetve 750 lejbe kerül.

A gyógyfürdői wellness elnevezésű csomag három éjszakára biztosít szállást, emellett két nap két étkezést, egy ünnepi ebédet, hozzáférhetőséget a medencékhez, a szaunához és a sporttermekhez, valamint biztosít két wellnes-típusú szolgáltatást is, ez lehet masszázst vagy kozmetikai kezelés. A csomag ára 625 lej a háromcsillagos hotelekben, 650 lej a négycsillagos szállodákban.

A programban a következő településeken található szállodák vesznek részt: Amara, Félixfürdő, Herkulesfürdő, Tasnád, Olăneşti fürdő, Buziaş, Călimăneşti-Căciulata, Kovászna, Feredőgyógy, Lacu Sărat, Moneasa, Pucioasa, Oláhszentgyörgy, Sinaia, Slănic Moldova, Stâna de Vale, Torda, Tusnádfürdő és Vatra Dornei.

A Turisztikai Irodák Országos Szövetsége (ANAT) szintén meghirdette a korai foglalások programját, amelynek keretében akár 30 százalékos árkedvezményben részesülnek azok a turisták, akik február 1. és március 31. között turisztikai csomagokat vásárolnak.

A programban két-, három- és négycsillagos szállodák, panziók vesznek részt, melyek a tengerparton, a hegyekben, a gyógyüdülőkben, vidéken és a Duna-deltában találhatók.

Kimaradt?