Üzleti tervek versenyét hirdették meg Sepsiszentgyörgyön

A Junior Business Club negyedik alkalommal szervezi meg a december 4-i Üzleti Tervek Versenyét, együttműködve a BBTE sepsiszentgyörgyi kihelyezett tagozatával. November 8-ig várják a jelentkezőket.

A sepsiszentgyörgyi verseny szervezőinek elsődleges célja minél több erdélyi fiatalnak lehetőséget adni arra, hogy vállalkozásba fogjon, ezért is fontos szempont, hogy a megmérettetésen résztvevőket vállalkozók értékeljék ki majd, akik felmérhetik az üzleti tervek megvalósíthatóságát és üzletképességet. A zsűri véleménye valós piaci meglátásokat képvisel, lévén a gazdasági aktív résztvevői értékelnek majd, ráadásul az üzleti tervek elkészítésében a kijelölt egyetemi tanároktól lehet útbaigazítást kérni.

A legkiválóbb üzleti terv megírója jelentős pénzösszegben részesül. Jelentkezni november 8-ig lehet, az üzleti tervek leadásának határideje pedig november 29. A verseny kapcsán bővebb információkat az utv.juniorbusinessclub.ro weboldalon lehet találni.

A Junior Business Club ezúttal nagyobb elvárásokat tűzött ki maga elé, hiszen arra törekednek, hogy Erdély-szerte megcélozzák a fiatalságot. Az együttműködés érdekében csíkszeredai, kolozsvári, nagyváradi egyetemekkel vették fel a kapcsolatot, székelyudvarhelyi és kézdivásárhelyi partnerekre már találtak is, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Frakciója pedig segít a verseny népszerűsítésében.

Kimaradt?