141-re nőtt a romániai MOL-kutak száma

Három új töltőállomást nyitott meg a MOL Románia, ezzel 141-re nőtt az üzemanyagállomásainak száma. A vállalat összesen közel 3 millió eurót fektetett az új töltőállomásokba.

Az új MOL kutak a Kolozs megyei Szászfenesen, valamint Jászvásáron és az Argeș megyei Călinești-ben nyíltak meg. A cég ezzel kiskereskedelmi hálózatát erősíti.

„Összességében közel 3 millió eurót fektettünk az új töltőállomásokba, amelyek révén az ország három különböző régiójában szolgáljuk ki ügyfeleinket. Közép-, illetve hosszútávú növekedési stratégiánk értelmében megerősítettük kiskereskedelmi jelenlétünket az országban, illetve szélesebb körben forgalmazzuk prémium termékeinket”, jelentette ki Daradics Kinga, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

A szászfenesi töltőállomás a tizenegyedik Kolozs megyei MOL kút, amely egy forgalmas útvonalon, az E60-as európai út mellett helyezkedik el. A 3300 négyzetméter alapterületű kút kiszolgálja a Kolozsvárról Nagyvárad felé, valamint az erdélyi autópálya felé tartó forgalmat. A 80 négyzetméteres üzlethelyiségbe egy étkezősarkot is kialakítottak, a parkoló pedig egyszerre két személyszállító busznak is helyet tud biztosítani.

Az új jászvásári töltőállomás a negyedik MOL kút a megyében.

Szászfenesen és Jászvásáron a gépkocsivezetők az útadót is kifizethetik.

A Călinești-ben található a MOL Argeș megyei negyedik töltőállomása, amely a Bukarest-Pitești közötti 7-es országúton helyezkedik el. Ez az első töltőállomás, amelyet a MOL Románia egy új működési platform keretében nyit meg, melynek értelmében a töltőállomás, az üzemanyag és a shoptermékek a kereskedő tulajdonát képezik, míg a MOL a márkát, a prémium minőségű üzemanyag-ellátást és a folyamatellenőrzést biztosítja.

A Călinești-i töltőállomás a Tempo 95 és Tempo Dieselt, valamint autógázat is forgalmaz.

Kimaradt?