Erdélyi szupernők az RMKT Vándorgyűlésén

Külön szekcióban foglalkozik az Erdélyben vállalkozó nők sikereivel az RMKT az éves Vándorgyűlésén Csíkszeredában. 

A rendezvény Női sikerek, sikeres nők szekciójának célja, hogy a női vállalkozói lét sikereit és buktatóit bemutassa, olyan vállalkozók segítségével, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek és számos hullámvölgyön átestek. A beszélgetés során szó lesz arról, hogy mi szükséges ahhoz, hogy egy szervezet kellőképpen felkészüljön a jövő kihívásaira, hogy képességeit és adottságait folyamatosan fejlessze, valamint időben észlelje és megfelelően értelmezze az éppen aktuális változásokat. Minden vállalkozás életében eljön a pillanat, ami döntő fontosságú a növekedése szempontjából, ezek felismerése és időben való lereagálása meghatározó és sokszor áldozatokkal jár. 

A Női sikerek, sikeres nők szekció beszélgetésében Ballók Ildikó vállalkozó és György Ottilia adjunktus, tanszékvezető és vállalkozó mesélnek saját tapasztalaikról. Ballók véleménye szerint alappillére egy dinamikusan működő vállalkozásnak a kapcsolódás, melyre buzdítani szeretne minden részvevőt a beszélgetés során is.  

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság XXVIII. alkalommal szervezi meg éves Vándorgyűlését, idén Csíkszeredában október 4 és 6 között. A rendezvényre regisztrálni itt lehet. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?