Szászfenesen nyit kirendeltséget az IKEA

Szászfenesen nyit újabb kirendeltséget az IKEA - írja a Transilvania Reporter. A bútoráruház-lánc emellett olyan központot tervez, ahol konyhatervezői szolgáltatást nyújt.

A lapnak az IKEA képviselői elmondták, a kirendeltséget heteken belül megnyitják. Itt vehetik fel az árut azok, akik online rendelnek a bútoráruház-lánctól. A szászfenesi kirendeltség 520 négyzetméteres, és hétfőtől szombatig 10 és 19 óra között tart majd nyitva. A konyhatervezői szolgáltatást nyújtó központ márciusban nyitja meg kapuit.

A kirendeltségeken egységes áron, 19 lejért juthatunk az áruhoz, amennyiben annak súlya nem haladja meg a 30 kilogrammot, függetlenül a csomag értékétől. Ha a rendelésünk 30-1000 kilogramm között van, ez az ár egységesen 49 lej. Ezzel a szolgáltatással jóval olcsóbban vásárolhatunk IKEA-termékeket, mintha futárszolgálatot vennénk igénybe. 

Az IKEA-nak Brassóban és Temesváron is van kirendeltsége, Bukarestben pedig üzlete. Kolozsvár központjában létezik egy bolt, amely IKEA-termékeket forgalmaz, de ezt nem a svéd üzletlánc működteti. 

Kapcsolódók

Kimaradt?