Kiszállt az autójából telefonálni, és akkor… (FOTÓ)

A halál karmai közül menekült meg egy férfi, amikor az út szélén félreállt autójával, majd pedig kiszállt, hogy telefonáljon. Amint a jármű elé érkezett, egy hatalmas szikladarab zúzta ronccsá az autóját.

Mauricio Henao Malibu egyik utcáján autózott, amikor telefonhívása érkezett, ő pedig leparkolt az út szélén, majd kiszállt a kocsiból és az elejéhez lépett. Amint a férfi elmondta, ebben a pillanatban hangos zörejt hallott és már látta is, amint egy mintegy másfél méter átmérőjű szikladarab levált a hegyoldalból és zuhanni kezdett, majd egyenesen az autójára esett. A jármű totálkárosra törött, de a sofőr karcolások nélkül megúszta az esetet. Nem történt volna így, ha a telefonálás közben a kocsiban marad.

Fotó: Facebook/Mauricio Henao

A fiatalember úgy fogalmazott, a telefonhívás megmentette az életét. „Nagyon megrázott a dolog. Őszintén szólva, nem hiszem, hogy a történtek után még egyszer itt fogok parkolni. Az egész eset traumát okozott” – nyilatkozta az autótulajdonos.

Az eset során szerencsére senki nem sérült meg, de több gépkocsi is megrongálódott a lehulott szikladaraboktól, írja a Digi24.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?