Egy magyar cukrász vakcinákat tartó csokinyuszikat készített húsvétra

A csokinyuszik kezében olasz csokoládéból készült és ezüst ételfestékporral meghintett vakcinák jelzik, van kiút a koronavírus-járványból. A remény üzenetét továbbítják idén húsvétkor Rimóczi László magyarországi cukrász kreálmányai, írja a Reuters alapján a sokszinuvidek.hu portál.

Rimóczi László tavaly karácsonykor a nemzetközi médiában a maszkot viselő csokoládémikulásaival hívta fel a figyelmet magára. Húsvéthoz közeledve azonban lemondott a maszkokról, és csokoládéi kezébe vakcinákat helyezett, amelyek 100 százalékban jó minőségű olasz tej- vagy étcsokoládéból készülnek.

Fotó: RIMÓCZI-ART CSOKOLÁDÉ GRILLÁZS SZALON

A lajosmizsei cukrász elmondta, a járvány miatt ők is komoly veszteségeket szenvedtek el. A vakcinás nyulak azért is készültek, hogy ösztönözzék a lakosságot a járványhelyzet visszaszorítására, amelyre legjobb mód jelenleg az oltás. Rimóczi László kifejtette, ha a gyerekek húsvéti hangulatát elrontaná a vakcinás csokinyuszi, nyugodjanak meg, mert a cukrászdában tudnak vakcinák nélküli csokinyuszikat is készíteni alternatívaként.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?