Drónshow Budapesten: Petőfi arcképe, egy kokárda és a Nemzeti dal néhány sora is feltűnt a Lánchíd fölött

Érdekes jelenségnek lehettek szemtanúi a budapestiek csütörtök este: a Rákay Philip-féle Petőfi-film, a Most vagy soha! bemutatója kapcsán drónshow-t rendeztek a Duna és a Lánchíd fölött. Petőfi arcképét 500 világító drón rajzolta ki, de egy kokárdát és még a Nemzeti dalt sorait is megjelenítették az égen. A Telex cikke szerint a show leglátványosabb része az volt, amikor a drónkard elhasította a drónláncot. 

A cikk arról is beszámol, hogy Rákay Philip, Petőfi-film kreatív producere a Várkertbazárból posztolt a bemutatóról. Azt írta: „Ma este 18.48-kor megleptük a budapestieket. A Lánchíd mellett felszállt 500 drón, hogy égre rajzolja március 15. ünnepi üzenetét. A Most vagy soha! alkotói így emlékeznek Petőfi Sándorra és a hősökre.”

Mint írtuk, a Most vagy soha! történelmi kalandfilm, huszonnégy óra történetét mutatja be, ami alatt a Márciusi Ifjak kifordították négy sarkából a világot. Beavatja a nézőt abba, hogy milyen lehetett ezt a forradalmi napot Petőfi és barátai szemszögéből átélni, egy mindennél fontosabb közös ügyért harcolva, a varázslatos korabeli Buda-Pesten.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?