Hét trükk a tökéletes szeretkezéshez

Kezdenek ellaposodni a szeretkezések? Nem tudja, mivel kellene feldobni? A csid.ro összegyűjtött hét tippet, amivel visszacsempészheti a szenvedélyt kapcsolatába.

Csupán néhány kreatív ötlet kell és szexuális élete felpezsdül majd.

„Csináld, amit én”

Mivel senki nem érkezik a kapcsolatba használati utasítással, ezért fontos megmutatni partnerünknek, mit szeretnénk. Úgy képzeljük ezt el, mint a megszokott helyzetek feljavított változatát. Próbáljuk megtenni azt, amit a másiktól is elvárnánk. Nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik, s ha mindenki ad és kap is, abból csak jó dolog sülhet ki. Kezdhetünk egy fél perces masszázzsal, majd vegyük le párunkról a ruhát, természetesen a szenvedélyes csókok és simogatások se maradjanak el. A végére úgy fog a párunk is csókolni, érinteni, ahogy szeretnénk, és nem fog úgy tűnni, mint akik bonyolult utasításokat adunk társunk minden mozdulatára.

Ne szexeljünk

Annak ellenére, hogy a szex a kapcsolatok elengedhetetlen összetevője, nem kell mindig szeretkezni. Próbáljuk ki, hogy valamennyi ruhát magunkon hagyunk: vajon mennyi ideig tudunk ellenállni a párunknak? Emlékszünk még, hogy milyen izgalmas lehet, ha csak fokozzuk a vágyakozásunkat, de nem teljesítjük be rögtön?

Fejezzük ki az érzéseinket

Tanulmányok kimutatták, hogy ha aktus közben kifejezésre juttatjuk a természetes késztetéseinket a hangunkon és a testünk mozgásán keresztül, akkor az segít az elménk és a testünk egymásra hangolásában, ami növeli az örömünket, ugyanakkor világos jelzést ad, ha valami éppen nem stimmel a szeretkezés közben. Ne legyünk tehát néma kisegér, a párunk értékelni fogja, ha ily módon is visszajelzünk számára.

Szeretkezzünk sötétben

Izgalmakat rejt magában, ha nem hagyatkozhatunk a szemünkre, mert az be van kötve. Ha a párunk szeme van bekötve, kipróbálhatunk olyan pozíciókat, amelyekre bár kíváncsiak vagyunk, eddig félénkek voltunk hozzájuk. Ha a mi a szemünk van bekötve, nem kell semmi másra gondolnunk, csak az újdonságok élvezetére. A sötétben való játék izgalmas szexuális élményhez vezethet, amely révén elengedhetjük gátlásainkat és visszahozhatjuk a szenvedélyt kapcsolatunkba. 

Szexuális segédeszközök

Menjünk el partnerünkkel egy szexshopba, ahol láthatjuk, milyen segédeszközökkel turbózhatjuk fel a szeretkezéseket. A speciális géleken és masszázsolajokon át egészen a vibrátorokig minden megtalálható ott különböző színekben és formákban. Senki nem kényszerít minket vásárlásra vagy a segédeszközök használatára, de ha már beindítja a fantáziánkat, akkor is megérte betérni az üzletbe. Ha pedig valamire kíváncsiak lennénk, hogy is működik valójában, ne gondolkodjunk rajta túl sokat. Próbáljuk ki.

Készítsen zenelistát

A lágy dallamok bárkit könnyedén hangulatba hozhatnak. Legyen mindig bekészítve egy CD vagy egy lejátszási lista az interneten, hogy fokozni tudja a libidót.

Kamera a hálószobában

Ha a párunk kézzel fogható emlékeket is szeretne a hálószobai életünkről, a csid.ro azt javasolja, hogy használjunk polaroid fényképezőgépet. Ez azért jó, mert azon nyomban kezünkbe foghatjuk a képet, ráadásul a képen kevésbé látszanak az esetleges előnytelenségek. Mivel nem maradnak negatívok vagy digitális fájlok, nem kell félnünk attól, hogy illetéktelenek kezébe, netán az internetre kerülnek.

Kapcsolódók

Kimaradt?