Meglepő oka lehet a hűtlenségnek

Több mint 9000 embert, férfiakat és nőket egyaránt kérdeztek arról, mi a leggyakoribb oka a megcsalásnak. A Victorian Milan nevű, angol partnerkereső oldal átfogó tanulmánya szerint igencsak meglepő dolog, a szex egy bizonyos típusa is állhat a hűtlenkedés hátterében. A tanulmányt a The Sun ismertette.

A felmérésből kiderült, a pár hűtlen tagja általában az orális szexre vágyik a megcsalás során. Adott esetben a szexnek ez a típusa akár elég indok lehet a félrelépésre – vallja a megkérdezett férfiak 68 és a nők 65 százaléka.  

A válaszadókat arról is kifaggatták, mi a tartós párkapcsolat alapeleme. Az eredmények alapján, a megkérdezettek közel 80 százaléka szerint az aktív orális szex – mindkét fél részéről – kulcsfontosságú a kapcsolatokban. Sőt a félrelépők többsége nem csalná meg párját, ha kielégítő minőségű és mennyiségű orális szexet kapna partnerétől.

A kutatás rávilágított arra is, hogy az emberek Hollandiában adnak legszívesebben orális szexet párjuknak, a válaszok szerint míg a férfiak 80, a nők 81 százaléka bármikor hajlandó szájával kényeztetni a partnerét.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?