Ezért ne hordjon hosszú, szakadt farmert nyáron

Vörös csíkok és foltok éktelenkednek majd a lábainkon, ha hosszú, szakadt farmert viselünk nyáron. Ezt bizonyítja a BuzzFeed összeállítása, mely igazán meggyőz arról, miért felejtsük el kedvenc szakadt farmerünket a forró évszakban.

Tetszik vagy sem, a szakadt farmer igazán népszerű ruhadarab mostanság. Elég csak szétnézni a boltok polcain, vagy megnézni a járókelők öltözékét, gyakran találkozni ezzel a típusú farmerral. A szakadt farmer egyébként laza, kényelmes viselet. Könnyedén párosítható bármilyen felsőrésszel: egy egyszerű pólóval vagy egy szép csipkefelsővel, ugyanúgy a különböző lábbelikkel: sportcipővel, magassarkú- vagy balerinacipővel. Nemcsak hétköznapokon, de fesztiválszezonban is alapdarabnak számíthat.

Bármennyire is praktikus, tanácsos nyáron a szekrény mélyére pakolni a szakadt farmerünket és legfeljebb csak hűvös napokon elővenni. Nyáron bőrünk könnyedén leéghet, a szakadt nadrágból kikandikáló lábunkon pedig vörös csíkok és foltok jelenhetnek meg, hacsak nem használunk megfelelő fényvédőt. A leégés nemcsak kellemetlen, de a látványa sem túl szép. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?