Különös trend hódít a hajfestésben

A divat jó eszköz az önkifejezésre, éppen ezért néha különös kreációk születnek és trendek hódítanak. Megjelenésünkhöz hozzátartozik a hajviseletünk is, ezért szeretünk gondot fordítani a hajunkra, vagy akár ezzel is kitűnni a tömegből. Ez lehetett a célja azoknak a klienseknek is, akik beültek a melbourne-i fodrászat székébe és csíkos hajat kértek.

A csíkos haj a legújabb trend, ami főleg az Instagramon hódít és valljuk be, leginkább egy fotón tudjuk csak elképzelni, a hétköznapokban már kevésbé.  

Az ötletet állítólag abból született, hogy a szalon tulajdonosa, Karen Lewis skót kockás szoknyát szeretett volna vásárolni, de nem talált. Innen jött az ötlet, hogy a mintát felhasználhatná hajfestéshez.

Az Instagrammon azt is megmutatták, milyen technikával készül a látványos hajfestés. Jól látható, hogy csupán a haj felső részét festik meg ezzel a különleges technikával, így kérdéses, hogy néz ki a frizura, ha összekeverednek a szálak és a csíkok. Érdemes böngészni a fodrászszalon Instagram-oldalát további látványos frizurákért. 

 

Blondies Of Melbourne (@blondieshair) által megosztott bejegyzés,

 

Kimaradt?