Íme a 71. cannes-i filmfesztivál megnyitójának legérdekesebb ruhái

Ahogy megírtuk kedd este kezdetét vette a 71. cannes-i filmfesztivál. A francia Riviérán felvonuló sztárok mindegyike igyekezett kitenni magáért a ruhaválasztást illetően. Ebből szemezgettünk

Cate Blanchett ausztrál színésznő, a zsűri elnöke ebben a gyönyörű Armani-estélyiben nyitotta meg a fesztivált. A fekete csipkecsodát az Oscar-díjas színésznő a 2014-es Golden Globe díjátadón is viselte. Úgy tűnik ezúttal egy új, méregdrága ruhaköltemény helyett az a újrahasznosításra szavazott.

 

@cannes_filmfestival által megosztott bejegyzés,

Egy másik zsűritag Kristen Stewart is a fekete színre szavazott. Az Alkonyat-filmekből ismert színésznő egy Chanel-ruhát választott, amit egy oroszlánt ábrázoló brossal egészített ki.  

Penélope Cruz az egyik főszereplője a fesztivál nyitóprogramjaként bemutatott filmnek. Az Oscar-díjas színésznő a fekete Chanel-estélyit később lecserélte egy ezüst színű, tüllből készült költeményre, amely szintén a Chanel divatház darabja.A vörös szőnyegen jól mutat a piros estélyi. Ezt bizonyítja Julianne Moore, akinek filmje szerepel a filmfesztivál programjában. Az Oscar-díjas színésznő a Givenchy divatház estélyijében pompázott, a letisztult ruhadarab egy különlegessége a palást, ami igazodik az idei trendekhez.

Nem mindenki törekedett a visszafogottságra. Chantel Jeffries, színésznő, Instagram-sztár metálfényű ruhája merész, köldökig érő kivágásával vonta magára a figyelmet.

Elena Lenina is az extrém ruhára szavazott. Az orosz származású tévés személyiség korábban is különleges megjelenéssel tündökölt a filmfesztiválon, ám mostani összeállítása igencsak extravagánsra sikerült. Az arany ruhát és a csúcsos hajkölteményt nem lehet nem észrevenni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?