A mell és a pénisz mérete is növelhető az új sebészeti eljárással

A mell, a fenék és a hímvessző méretproblémáira is megoldást nyújthat az új plasztikai eljárás, ami egy korábbi módszer továbbfejlesztése – írja a brit Mirror.

A beavatkozás során a páciens saját, őssejtekkel dúsított zsírszövetét injekciózzák a problémás területre, így a mell kerekebb, a fenék formásabb, a hímvessző pedig akár 7 centiméterrel is nagyobb lehet.

Az orvosok szerint, mivel megfelelő időközönként injekciózzák be a zsírszövetet, az eljárás biztonságos, a felépülés gyors, nem szükséges ezért befeküdni a kórházba és sokkal természetesebb a végeredmény, mint más beavatkozások esetében. Mivel az eljárás során a kliens saját sejtjeit juttatják vissza a szervezetébe, ezért alacsony a kilökődés kockázata. A sebészek szerint a saját szövetek növekedésnek indulnak az őssejtek hatására, így elérhető a kívánt eredmény.

Bár az eljárás veszélyeit és hosszú távú hatásait még kutatják, Mark Hall egy brit őssejtbank vezetője szerint nagy lesz a kereslet az új plasztikai eljárás során. Feltéve, ha az emberek hajlandóak ezért 5000 fontot (kb. 30 ezer lejt) kifizetni.  

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?