Felújított My Vodafone: akinek elindul, az jól jár vele

Kedden jelentette be a Vodafone, hogy a My Vodafone felújított verzióját elérhetővé tették. Kipróbáltuk.

Előbb két telefonon is megpróbáltuk elindítani, az első néhány próbálkozás azonban sikertelen volt: nem jutottunk át a végtelenségig tartó betöltésen.

Végül mégis összejött, bejelentkeztünk és máris aktiváltuk a Vodafone által beígért ajándékot – 10 GB ingyenes internethasználat, 30 napon belül. Az alkalmazás előbb óvatosan megkérdezte, hogy 0 euróért is vállaljuk-e a 10 GB-ot, mi pedig magabiztosan igent mondtunk az ajánlatra. Igaz, a főoldalon látható internethasználatunkban ez a bónusz nem jelent meg később.

A főoldalon egyébként az internethasználatunk látható, amelyről  átugorhatunk saját előfizetésünk részleteire, vagy (a + ikonra, majd az Altele-re bökve)  a különböző bónuszokra és lehetőségekre. Legalul látható, hogy hány napon belül kapjuk kézbe a számlát, illetve a többletköltséget is feltüntették. A jobb alsó sarokban érjük el az asszisztenst.

A jobb felső sarokban lehívható menü ígér többet: itt érhetők el további részletek, tölthetünk újra kártyát, fizethetünk számlát, állíthatjuk be a roamingot és így tovább.

A Vodafone azt ígéri, hogy az alkalmazás felhasználói minden hétfőn exkluzív lehetőségeket kapnak különféle csomagokra és szolgáltatásokra.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?