Hiába várta az Anonymus, nem jelent be semmi izgalmasat a NASA

Beállt az Anonymus is az összeesküvés-elméletek gyártói közé, a NASA földönkívüliekről szóló nagy bejelentését várták - ami el fog maradni.

Az Anonymus hackercsoport június 20-án tette közzé a videóját, amelyben azt vázolja fel, a különböző felfedezések és nyilatkozatok alapján miért várható az amerikai űrügynökség bejelentése, amelyik a földönkívüliek létét igazolhatná.

A reménykedést végül Thomas Zurbuchen, a NASA tudományos adminsiztrátora törte meg egy Twitter-bejegyzéssel. "Bizonyos híresztelésekkel ellentétben nincs várható bejelentés a NASA részéről földönkívüli életről" – írta.

 


Az Anonymus videója többek között Zurbuchen egy nyilatkozatára is hivatkozik, amelyben a NASA munkatársa úgy fogalmazott, "a különböző tevékenységek és küldetések fényében, amelyek a földönkívüli élet bizonyítékát kutatják, a történelem egyik legjelentősebb, példátlan felfedezésének küszöbén állunk". A kontextusából kiragadott mondat mellett azt a hírt is az érveik mellé sorolták, hogy a NASA nemrég 219 exobolygót fedezett fel.

Címlapi illusztrációnk forrása: dailystar.co.uk

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?