Meghackelték a Fidesz önkormányzati frakcióvezetőjének honlapját

Az Anonymus hackercsoport megbénította a Csepel Sport Club Alapítvány honlapját. „Aki teleszüli a világot azé a világ”, áll a szervezet honlapján utalva Németh Szilárd pár nappal ezelőtti szavaira.

A bejegyzéshez, amit vasárnap délelőtt 11-kor tettek közzé, csatolták az Anonymus szokásos jelmondatait (We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.), illetve egy fotót Németh Szilárdról, a Fidesz önkormányzati frakcióvezetőjéről is, amire a „Vége van Sziszi. Mindent tudunk rólad” szöveg került.

A hekkertámadásnak az adhat apropót, hogy két napja derült ki, a Fidesz alelnökének alapítványa 2 milliárd forint állami támogatást kapott a csepeli birkózócsarnok építkezéséhez.

A Magyar Birkózó Szövetség honlapján található határozatok között a legutóbbi éppen a Magyar Birkózó Akadémia Alapítványról szól. Ebből kiderül, hogy a kormány még tavaly döntött a csepeli telephelyű akadémia létrehozásáról, és a 2 milliárd forintos támogatásról. Az akadémia céljáról azt írják, „gondolkodó birkózók”-at akarnak nevelni. Megjegyzik azt is, hogy ezt a célt a leghatékonyabban egy alapítvány irányítása alatt érhetik el. Ez az alapítvány pedig nem más, mint a Németh Szilárd saját címére bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány. A 2 milliárd forintos állami támogatást is ez a szervezet kapta meg.

Kapcsolódók

Kimaradt?